För socialtjänst

Carria är verksamma inom jour- och familjehemsvård, behandlingsfamilj, boende med stöd, jour- och akutboende och skyddat boende.

Carria består av flera olika verksamheter, vilka har som syfte att erbjuda en hel vårdkedja utifrån socialt arbete, stöd och omsorg riktat mot alla åldrar.

Carrias verksamheter arbetar med:

Carrias arbetskultur

Carrias grundläggande vision är att genom hög kvalitet, noggrannhet och tillgänglighet förbättra varje enskild individs livskvalitet. Detta genomförs utifrån ett personligt bemötande med hög närvaro där uppdraget anpassas efter individen. Carrias team har olika bakgrund, kompetens och spetskunskap, där en av teamets största styrkor är dess vidsträckta kulturkompetens. Denna tillsammans med teamets breda erfarenhet av socialt arbete inom privat, idéburen och kommunal sektor bidrar till ett arbete präglat av förståelse där hela människan blir sedd.

Carria avsätter tid till varje individ och familj genom nära kontakt och hög tillgänglighet oavsett tid på dygnet. Teamet följer upp processer i samarbete med alla inblandade parter och har lång erfarenhet av tätt samarbete med socialtjänsten över hela Sverige. Samarbetet med olika instanser och myndigheter präglas av tillgänglighet, flexibilitet, professionalitet och lösningsfokus.

För att komma i kontakt med oss ringer du följande nummer beroende på verksamhet och syfte:

Jag är så tacksam för samarbetet med Carria. Det har varit ett stort stöd särskilt eftersom jag är ny i att handlägga i familjehem. Bemötande och engagemang har varit fantastiskt och över förväntan.

Socialsekreterare, barn och unga

Placeringsförfrågningar

Fyll i formuläret så kontaktar vi er inom kort.

Carria är upphandlade i

0

kommuner i Sverige.